dissabte, 1 de novembre del 2014

JA LA TENIM AQUÍ



Ja la tenim aquí. La Cursa de Muntanya de Girona. Amb els camins, pistes i corriols que sovint faig servir per entranar. Com diuen, el pati de casa. Toca aquest diumenge, a les nou del matí des de la plaça Sant Domènec. No hi aniré amb les millors condicions físiques però mica a mica la moral va pujant. No sé si milloraré el temps (3 hores 12 minuts) de l’any passat (quan havia preparat específicament la prova tres mesos) però espero acostar-m’hi. Últimament no he pogut entrenar com convenia per estar al nivell que puc tenir. Això segur.


Són uns 26km i 1.400 de desnivell positiu, passant per sota del Puig d’Estela, el castell de Sant Miquel, Les mines del Nen Jesús, El Surolí, Els Àngels, la Casa de les Figues... Per corriols de tota mena. Espectaculars els de la riera de l’Onofre i el tallafocs dels Àngels, amb uns 400 metres al 40%. 


 Aquesta última setmana he fet ja només dues sortides curtes per protegir el genoll i no arribar cansat. Com a motivació, les he fet a ritme ràpid. De fet, he aconseguit records personals cada dia en trams de 3km. El dimarts vaig fer uns 7,2km i 150D+ amb el tram de 3km que encercla la Font del Ferro a 4:19 de ritme. El dijous vaig fer carril bici, uns 6,6km. Vaig escollir 3km per apretar amb una mitjana de 4:10. Aquest cop, era bastant més pla que dimarts. 
I res, veurem com va. Compartiré recorregut amb altres tres Intrekkids: Peio, Josep i Uri. En Carles serà per allà animant.